Prodej rodinného domu 595 m², Ořechov

4 990 000 Kč

Nemovitosti nabízí

 Iva Tesařová

Iva Tesařová

BRAVIS REALITY s.r.o.

Brno, Vídeňská 1021/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej domu 4+1 v obci Ořechov u Uherského Hradiště.

Obec Ořechov se nachází na jihozápadním okraji Zlínského kraje, v jihovýchodním podhůří Chřibů asi 18 km od Uherského Hradiště. Obec samotná je situována v údolí ořechovského potoka. Poloha obce nabízí obyvatelům místo klidného bydlení ve zdravém životním stylu. Obcí prochází turistická cyklotrasa a Moravská vinařská cyklostezka.

Jedná se o řadový cihlový dům, částečně podsklepený s předzahrádkou, dvorem, zahradou - mírnější svah, venkovním posezením a průjezdem. Ve vnitrobloku domu najdete i letní domek, který slouží jako ubytování pro hosty.

Celková plocha pozemku 968m2, zastavěná plocha a nádvoří je 373 m2.
Dům je napojený na inženýrské sítě - elektřina, kanalizace (v obci je čistička odpadních vod) a rozvod plynu. Ve dvorním traktu najdete studnu s pitnou vodou (kopaná studna, hloubka 8m).
Dům byl průběžně opravovaný a modernizovaný - tepelné izolace, nová okna, přípojky, podlahy, kuchyně, koupelna a toaleta a další.
Dispozice domu:
1.NP - zádveří - chodba, 4 pokoje, kuchyně, velká komora, prostorná koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta.
Podlahy - betonové kryté koberci, PVC, dlažba. Okna - plastová se stínícími venkovními žaluziemi do ulice, ve vnitrobloku kastlová dřevěná okna. Vytápění a ohřev teplé vody - plynový kotel, akumulační kamna, zásobník na ohřev teplé vody.
Střecha (po rekonstrukci - část 5 let, část 15 let) - sedlová, dřevěný krov, pálená taška - plechová střecha nad hospodářskou částí.
K dispozici dohodou.

Kromě základní občanské vybavenosti je v obci obchod, pohostinství a kulturní dům, kde se odehrávají kulturní a společenské akce, plesy, zábavy apod.
V Ořechově je i 1. stupeň základní školy a mateřská školka. V Obci je aktivní zahrádkářský spolek, který také provozuje vyhlášenou pálenici. Dále je aktivní místní fotbalový oddíl TJ Sokol, Sbor dobrovolných hasičů, Myslivecké sdružení LESANA a občanské sdružení Žebrák, motorkáři z Ořechova.

Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a poradní servis (PENB) je u nás samozřejmostí.
Financování možné hypotékou či úvěrem ze stavebního spoření, s jejich vyřízením Vám rádi pomůžeme.
S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě G, což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.
Podrobnější informace v RK. Prohlídka je možná po domluvě s uvedeným makléřem. Doporučujeme.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 3128
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 968 m²
Plocha užitná 595 m²
Plocha zastavěná 373 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Iva Tesařová

Iva Tesařová

POSLAT DOTAZ

BRAVIS REALITY s.r.o.

Brno, Vídeňská 1021/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

BRAVIS REALITY s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist